Aziatische vissoep

vissoep

Aziatische vissoep
Recept Afdrukken
Porties
4-6 personen
Porties
4-6 personen
Aziatische vissoep
Recept Afdrukken
Porties
4-6 personen
Porties
4-6 personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Bak de macaroni groenten aan in wat olijfolie.
  2. Doe de knoflook, peper, zout en gember erbij.
  3. Voeg 1 liter water toe.
  4. Voeg nu de suiker, ketjap manis, citroensap en de visfilet toe.
  5. Laat de soep ongeveer 15 minuten koken op een laag vuurtje.
  6. Voeg nu de zeevruchtenmix toe en laat nog 10 minuten koken.
Notities
  • Als je grote garnalen wil toevoegen kan je deze eerst 5 minuten koken in een apart pannetje. Het water wat vrijkomt kan je toevoegen aan de soep. Dit zal de vissmaak versterken. Schil de garnalen voor je ze toevoegt aan de soep.
  • Surimi gebruik ik ter decoratie, maar eet het zelf niet op. De meest gebruikte kleurstof voor surimi is cochenille; surimi bestaat voor een groot deel uit goedkope vis, nepkrabaroma en gemalen luizen, sorbitol en suiker.

Wat leuk dat je een reactie wil achterlaten. Choekran, dank je!!