Quinoasalade met gamba’s
Ingrediënten
Voor de gamba’s
Instructies
  1. Kook de quinoa gedurende 5 minuten in wat water.
  2. Snij alle groenten grof en doe ze in een kom.
  3. Snij de koriander, peterselie en munt fijn.
  4. Voeg ze toe aan de groenten samen met de olijfolie, azijn, peper en zout.
  5. Voeg de afgekoelde quinoa toe en laat het smaken.
  6. Doe wat zonnebloemolie in een pan en voeg de knoflook toe.
  7. Voeg de koriander, peper en zout toe. Laat dit 30 seconden bakken.
  8. Voeg nu de gamba’s erbij en bak ze gedurende 5 minuten op een middelmatig vuur.
Notities
  • Quinoa is verkrijgbaar bij Aldi.
  • Je kan ook andere groenten gebruiken zoals gegrilde aubergine en courgette.
  • Gamba’s mag je niet te lang bakken anders krijg je de schil er zeer moeilijk af.
  • Tijdens de maand ramadan kan je beter geen knoflook gebruiken.

Vind ik leuk:

Like Laden…